TRUE
Logo leren-rekenen
Wat is leren-rekenen?
LEARN ARITHMETIC?
Jouw account
MY ACCOUNT
Heb je een vraag
DO YOU HAVE A QUESTION?
Voor docenten
for teachers
TEACHER PORTAL
Your groups on LEREN-REKENEN.nl!

Privacyverklaring

Privacyverklaring van leren-rekenen.nl

1. Identiteit. Leren-rekenen.nl is gemaakt door MISD. MISD is een internetbedrijf.

2. Doeleinden voor de verwerking van de persoonsgegevens.

 • De enige informatie die we aan u vragen is uw school-gerelateerde emailadres. De reden is dat we willen voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van de docentenfaciliteiten van leren-rekenen.nl. U mag uw echte naam gebruiken bij het inloggen maar u mag ook een andere willekeurige gebruikersnaam gebruiken. De naam moet wel in overeenstemming zijn met goede waarden en normen. Scheld- en vloekwoorden en schuttingtaal zijn niet toegestaan.
 • Uw emailadres wordt nooit aan andere personen of bedrijven gegeven.
 • Uw emailadres wordt alleen gebruikt om met u te communiceren als dat nodig is, maar we gebruiken liever het ticketsysteem dat daarvoor beschikbaar gesteld is.

 • 3. Duur van de opslag. De verstrekte gegevens blijven bewaard in digitale vorm totdat je vraagt om verwijdering van de gegevens.

  4. Recht op inzage. Je mag altijd aan ons vragen welke informatie we van je hebben opgeslagen.

  5. Recht van klagen. Uiteraard heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Maar wij hopen dat je bij eventuele klachten eerst ons even mailt.

  6. De website is beveiligd met een SSL certificaat zodat de overdracht van gegevens versleuteld plaats vindt. Dat betekent dat iemand anders de informatie niet kan stelen.

  7. De website is beveiligd met gebruikersnamen en wachtwoorden.

  8. MISD houdt de software van de website technisch up-to-date in de voortdurende inspanning om inbreuk en mogelijke datalekken te voorkomen.

  9. De website gebruikt cookies voor Google analytics en voor identificatie van de sessie met de website (weten dat iemand is ingelogd) . Ook gebruiken we cookies die door derden zijn toegevoegd. Bijvoorbeeld door Google adsense.
  Zie ook de privacyverklaring en voorwaarden van Google